Tmi Kekseliäs Kettu

www.kettu.net

Tervetuloa Kekseliään Ketun kotisivuille! Tmi Kekseliäs Kettu on luovan alan monitoimiyritys, joka ostaa ja myy vanhoja kirjoja ja keräilytavaraa, järjestää messu- ja markkinatapahtumia, tarjoaa psykologi- ja psykoterapiapalveluja ja kehittää innovatiivisia tulevaisuuden ratkaisuja. Yritys on perustettu vuonna 2003 ja sillä on jo mielenkiintoinen historia. Täältä voit lukea Kekseliään Ketun tarinan. Etusivulta edempää löydät puolestaan kaikki tuotteet ja palvelut ja näet myös, mitä kaikkea haluamme mahdollisesti ostaa. Ota yhteyttä, kun löydät jotain mielenkiintoista tai haluat myydä!

Tuotteet ja palvelut:

ol_1

Myymme vanhoja kirjoja verkossa Antikvariaatti.net-sivuston kautta. Tutustu myytäviin kirjoihin tästä linkistä. >>>

ol_2

Myymme Antikvariaatti.net-sivustolla myös muita tuotteita. Tutustu mm. pienpainatteisiin, keräilytavaroihin, lehtiin tai vaikka sarjakuviin!

ol_3

Kekseliäs Kettu on mukana järjestämässä turkulaisia kirjatapahtumia, kuten Booktori ja Turun Antikvaariset kirjamessut. Löydät tapahtumat täältä: www.messut.net

ol_4

Kekseliäs Kettu on alunperin ideoinut myös Turun Pyörämessut. Turun Pyörämessujen sivuille löydät myös osoitteesta: www.messut.net

ol_5

Taikaviesti on Kekseliään Ketun aputoiminimi, joka keskittyy psykologi- ja psykoterapiapalveluihin ja psykologisiin innovaatioihin. Taikaviestin sivut täällä. >>>

ol_6

Tulevaisuudessa Kekseliäs Kettu tuottaa todennäköisesti myös Twemoji-taidetta. Twitter on tarjonnut emojinsa vapaaseen käyttöön ja mahdollistaa inspiroivan visuaalisen taiteilun, huumoria unohtamatta. Toivotamme Hyvää Joulua ympäri vuoden oheisen pienen emojitarinan myötä. Tilaa omasi!

ol_7

Kekseliäs Kettu voi toimia myös huutokauppameklarina ja/tai auttaa huutokaupan järjestämisessä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Ostamme myös kaikenlaista! =)

Kirjoja – laidasta laitaan.

Luetteloita – kaikki myyntiluettelot ja kuvastot.

Antiikkia – tyylihuonekaluista maatalous­tarvikkeisiin.

Retrotavaraa – pop-esineet, muovi, 60-luku, CCCP jne…

Design-tuotteita – kaikenlaiset esineet, julisteet ja mainokset.

Pienpainatteita – kaikenlainen paperitavara voi olla arvokasta.

Ostamme itse ja välitämme muille kauppiaille periaatteessa mitä vain, jos hinta ja laatu ovat kohdallaan. Tilojen rajallisuuden vuoksi ostamme valikoiden, mutta tunnemme tosiaan alan muita toimijoita, joten aina kannattaa ottaa yhteyttä.

Melkein mikä tahansa tavara voi olla mielenkiintoinen, ihmiset keräävät mitä erikoisimpia asioita. Älä heitä mitään vanhaa tai uudempaakaan pois, ennen kuin olet arvioituttanut tavarasi. Lähes poikkeuksetta tavaran kunto on nähtävä ennen ostamista, joten listojen kirjoittaminen ei ole esim. kirjojen kohdalla järkevää, mutta kuvia voit lähettää. Kuvien avulla on helpompi tehdä alustava arvio.

OTA YHTEYTTÄ!

Tmi Kekseliäs Kettu

    Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla ja Googlen

    tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.

    Kettu-kuva on avoimen lähdekoodin Twemoji.

    Tarvitsetko kotisivut? jukkalaitinen.com